Groene daken

Voor het aanleggen van groene daken bent u aan het juiste adres bij Soontïens Stadsnatuur. Wilt u een groendak, een sedumdak of een daktuin bij u thuis? Als landelijk opererende groenspecialist staan wij voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van stedelijk groen. Wij bieden maatwerk om de wateroverlast in uw tuin tot het minimum te beperken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een groen dak? Wilt u uw tuin klimaatbestendig maken? Ga dan vrijblijvend het gesprek met ons aan en bespreek de mogelijkheden. Onze groenspecialisten voorzien u altijd van het juiste groenadvies!

Een groendak aanleggen

Gevestigd in Eindhoven verrichten wij een diversiteit aan werkzaamheden met betrekking tot stedelijk groen. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij biodiversiteit en natuurbeleving. U kunt rekenen op de volgende kernmerken bij het aanleggen van groene daken:

  • Een jarenlange praktijkervaring;
  • Ecologische expertise;
  • Vakkundige en klantgerichte aanpak.

Kortom, wij verwezenlijken een duurzame, groene tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Op de toekomst gericht

Heeft u interesse in een groen dak? Dan is het belangrijk om een afspraak in te plannen. Dit is noodzakelijk om de staat van het dak te bekijken. Vervolgens kunnen wij een passende offerte voor u opstellen. Zodoende ontvangt u altijd een passende offerte conform uw situatie.

Groene daken van Soontïens Stadsnatuur zijn altijd klimaatbestendig en gericht op verduurzaming. Hoewel een groendak eenvoudig lijkt voor het blote oog, zijn er meerdere lagen nodig om alles uit het dak te halen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: wortel- en waterwerende laag, drainagelaag en de beplanting.

Schakel Soontïens Stadsnatuur in!

Benieuwd naar de mogelijkheden van verduurzaming? De mogelijkheden om de wateroverlast in uw tuin te beperken? U kunt ons direct bereiken via telefoonnummer: 040-2811339 en e-mail: info@soontiensstadsnatuur.nl. Soontïens Stadsnatuur: dé specialist in stedelijk groen!

Naast het aanleggen van groene daken kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van groene gevels, bedrijventerreinen, schoolpleinen en bijenhotels. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden kunt u terecht onder onze diensten. Neem gerust een kijkje!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN