Groene daken

Voor het aanleggen van groene daken bent u aan het juiste adres bij Soontïens Stadsnatuur. Wilt u een groendak, een sedumdak of een daktuin bij u thuis? Als landelijk opererende groenspecialist staan wij voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van stedelijk groen. Wij bieden maatwerk om de wateroverlast in uw tuin tot het minimum te beperken. Benieuwd naar de mogelijkheden van een groen dak? Wilt u uw tuin klimaatbestendig maken? Ga dan vrijblijvend het gesprek met ons aan en bespreek de mogelijkheden. Onze groenspecialisten voorzien u altijd van het juiste groenadvies!

Een groendak aanleggen

Gevestigd in Eindhoven verrichten wij een diversiteit aan werkzaamheden met betrekking tot stedelijk groen. Belangrijke kernwaarden zijn hierbij biodiversiteit en natuurbeleving. U kunt rekenen op de volgende kernmerken bij het aanleggen van groene daken:

  • Een jarenlange praktijkervaring;
  • Ecologische expertise;
  • Vakkundige en klantgerichte aanpak.

Kortom, wij verwezenlijken een duurzame, groene tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Groene daken op de toekomst gericht

Heeft u interesse in een groen dak? Dan is het belangrijk om een afspraak in te plannen. Dit is noodzakelijk om de staat van het dak te bekijken. Vervolgens kunnen wij een passende offerte voor u opstellen. Zodoende ontvangt u altijd een passende offerte conform uw situatie.

Groene daken van Soontïens Stadsnatuur zijn altijd klimaatbestendig en gericht op verduurzaming. Hoewel een groendak eenvoudig lijkt voor het blote oog, zijn er meerdere lagen nodig om alles uit het dak te halen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: wortel- en waterwerende laag, drainagelaag en de beplanting.

Schakel Soontïens Stadsnatuur in voor groene daken!

Benieuwd naar de mogelijkheden van verduurzaming? De mogelijkheden om de wateroverlast in uw tuin te beperken? U kunt ons direct bereiken via telefoonnummer: 040-2811339 en e-mail: info@soontiensstadsnatuur.nl. Soontïens Stadsnatuur: dé specialist in stedelijk groen!

Naast het aanleggen van groene daken kunt u ons ook inschakelen voor het plaatsen van groene gevels, bedrijventerreinen, schoolpleinen en bijenhotels. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden kunt u terecht onder onze diensten. Neem gerust een kijkje!

Groene Abri in Eindhoven

Eind 2009 werkte Soontiëns Stadsnatuur mee aan de realisering van een groene abri in de binnenstad van Eindhoven. De abri was een ontwerp van WVTTK Architecten, die daarmee de eerste prijs in de ontwerpwedstrijd Verrassend Groen wonnen, en werd in opdracht van de gemeente Eindhoven uitgevoerd.‎

De groene abri is zowel op het dak als tegen de achterwand beplant met een weelderige beplanting. De abri past perfect binnen het streven van gemeenten om meer te doen op het gebied van duurzaamheid en biodiversiteit in de stad. De groene abri draagt bij aan natuurbeleving in de stad en zet aan tot bewustwording over duurzaamheid. De groene abri koppelt fysiek groen aan duurzame mobiliteit, zoals snelle OV-verbindingen en bussen op waterstof. Oorspronkelijk werd de abri als proef voor drie maanden geplaatst, maar inmiddels is het groene bushokje een vertrouwd aanblik in de Eindhovense binnenstad.

Medina_2013
slide-2
Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN