De activiteiten van Soontiëns Stadsnatuur

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten en projecten.

Onze diensten

Groene daken

Als landelijk opererende groenspecialist staan wij, Soontïens Stadsnatuur, voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van stedelijk groen.

Onze diensten

Bedrijventerreinen

Soontiëns Stadsnatuur zet zich graag in voor het verhogen van natuurbeleving op bedrijventerreinen. Groen zorgt immers voor een prettigere werkomgeving.

Onze diensten

Groene woonwijken

Meer groen in woonwijken heeft een positief effect op het welzijn van bewoners. Soontiëns Stadsnatuur denkt graag mee over de mogelijkheden.

Onze diensten

Groene schoolpleinen

Soontiëns Stadsnatuur heeft al verschillende schoolpleinen vergroend. Betonnen tegelvloeren worden vervangen door functioneel groen. Zo kunnen kinderen dier- en plantleven van dichtbij ervaren.

Onze diensten

Innovatieve oplossingen

Soontiëns Stadsnatuur werkt regelmatig aan innovatieve groenprojecten in stedelijk gebied. Zo hebben wij op verschillende plaatsen op verrassende wijze bijzondere beplanting aangebracht.

Onze diensten

Bijenhotels

Soontiëns Stadsnatuur wil graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wilde bijenstand en legt daarom bijenhotels aan. Soontiëns Stadsnatuur denkt  ook voor nestgelegenheid voor verschillende soorten vogels en vleermuizen.

Onze diensten

Groene gevels

Soontiëns Stadsnatuur ontwikkelde het bestaande groengevelsysteem vanuit ecologische expertise verder tot een systeem dat niet alleen een mooi plaatje oplevert.

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN