Natuurlijk schoolplein

Bent u geïnteresseerd in de aanleg van een natuurlijk schoolplein? Laat u dan vrijblijvend adviseren door Soontiëns Stadsnatuur. Hedendaags hebben wij al vele prachtige natuurlijke schoolpleinen mogen aanleggen voor opdrachtgevers. U kunt dan denken aan scholen, gemeenten en provincies. Neem contact met ons op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, voorzien wij de gewenste omgeving van functioneel groen door te ontharden én te vergroenen.

Een groen schoolplein ontwerpen én inrichten

Kinderen moeten gestimuleerd worden om heerlijk samen te spelen op schoolpleinen. Met behulp van Soontiëns Stadsnatuur is dit mogelijk op een natuurlijk schoolplein. Ga gerust het gesprek aan en ontdek de expertise van onze medewerkers. Zo helpen wij u graag van A tot Z voor uw groene schoolplein. Kortweg gezegd omslaat dit het volgende:

  • Ontwerp;
  • Inrichting;
  • Aanleg;
  • Onderhoud.

Bijdrage verbetering biodiversiteit en natuurbeleving

Voordat werkzaamheden worden opgestart, presenteren wij een vakkundig plan van aanpak. Binnen dit plan staat de omgeving centraal. Wij laten aan u zien dat er nadrukkelijk rekening wordt gehouden met mens, dier én het klimaat. Kortom, Soontiëns Stadsnatuur laat daadwerkelijk zien dat er een bijdrage wordt geleverd aan het verbeteren van de biodiversiteit én natuurbeleving van de samenleving.

Voorbeelden verschillende soorten groene schoolpleinen

Wij zijn trots op de groenprojecten die door de jaren heen zijn opgeleverd. Zo hebben wij voor Spilcentrum De Keverberg een prachtige natuurlijke samenspeelplein aangelegd. Met een ontdekplek, verstoppertjespad én nieuw houten speeltoestel is er genoeg te beleven voor kinderen tijdens de pauze. Benieuwd naar meer verschillende soorten opgeleverde groene schoolpleinen? Geef ons dan gerust een belletje. Wij voorzien u graag van meer informatie voor de aanleg van een natuurlijk schoolplein.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN