Vleermuizenkast

De isolatie van woningen, stallen en schuren wordt jaar in, jaar uit verbeterd. Hierdoor verdwijnt jammer genoeg steeds vaker de leefomgeving van de vleermuis. Een vleermuis ziet u niet snel. Dit komt mede doordat een vleermuis zijn voedsel zoekt in de schemering en jaagt in de nacht. Vleermuizen spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Veel insecten zoals muggen, zijn een fantastische prooi voor de vleermuis. Soontiëns Stadsnatuur denkt graag mee bij het verbeteren van de biodiversiteit. In het bijzonder hebben wij een ruim assortiment aan vleermuizenkasten waaronder de hout-betonnen vleermuizenkast. Deze kasten zijn uitermate geschikt als nest- en rustgelegenheid voor de vleermuis.

Wilt u zelf een vleermuizenkast aanschaffen? Wilt u meer weten over de vleermuizenkasten? Heeft u vragen? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Soontiëns Stadsnatuur vertelt u graag alles van A tot Z.

Stuur vrijblijvend een mailtje naar info@soontiensstadsnatuur.nl of bel naar 040-2811339.

Voor ieder wat wils

Een vleermuizenkast is te verkrijgen bij Tuincentrum Soontiëns. Daar vindt u een ruim assortiment aan nestkasten. Bijzonder zijn de duurzame Vivara Pro nestkasten. Vleermuizenkasten zijn in hout verkrijgbaar maar ook in houtbeton, ook wel WoodStone® genoemd. Dit is een speciaal ontwikkeld materiaal van 2 verschillende bouwstoffen. Het bestaat uit 75% houtvezel en daarnaast beton. Dit samen vormt een onverwoestbaar materiaal dat jaren mee gaat. Houtbeton zorgt ervoor dat condens wordt geminimaliseerd en biedt een maximale isolatie voor koude nachten. Binnenin de ademende nestkast blijft de temperatuur stabiel en dit is van vitaal belang voor vleermuizen.

Bij ons vindt u verschillende soorten en maten vleermuizenkasten zoals:

  • Inbouwstenen;
  • Gevelstenen;
  • Kleine gevelkast;
  • Grote gevelkast;
  • Diverse boomkasten.

Soontiëns helpt u graag!

Wilt u graag een vleermuizenkast aanschaffen? Wilt u meer informatie over vleermuizenkasten of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 040-2811339 of stuur een mail naar info@soontiensstadsnatuur.nl. Wij vertellen u graag van A tot Z wat u moet weten. Al 50 jaar streven wij naar een natuurlijke groene omgeving. Kwaliteit en klantgericht staat bij ons op nummer 1. Samen met de juiste informatie en producten maakt u deel uit van een steeds groenere omgeving.

Kom vrijblijvend langs bij ons tuincentrum. Soontiëns Stadsnatuur heet u van harte welkom op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN