Vleermuizenkast kopen

Door betere isolatie van woningen, stallen en schuren verdwijnt jammer genoeg steeds vaker de leefomgeving van de vleermuis. Vleermuizen jagen nachts op voedsel. Vaak komen vleermuizen tevoorschijn rond de schemering. Al zijn ze niet vaak te zien, vleermuizen spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Veel insecten zoals muggen zijn een fantastische prooi voor de vleermuis. Soontiëns Stadsnatuur helpt graag mee bij het ontwikkelen van een groenere leefomgeving. Nest- en broedkasten zijn daar een onderdeel van. Tuincentrum Soontiëns heeft een ruim assortiment aan vleermuizenkasten.

Wilt u zelf een vleermuizenkast kopen? Wilt u meer weten over de vleermuizenkasten? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor elk een plek

Bij Tuincentrum Soontiëns vindt u een ruim assortiment aan nestkasten. Bijzonder zijn de Vivara Pro nestkasten. Vleermuizenkasten zijn in hout verkrijgbaar maar ook in houtbeton, ook wel WoodStone®. Dit speciale materiaal is duurzaam en milieubewust. Het bestaat uit 75% houtvezel en daarnaast beton. Een onverwoestbaar materiaal wat jaren mee gaat. Houtbeton zorgt ervoor dat condens wordt geminimaliseerd en biedt een maximale isolatie voor koude nachten. Binnenin de ademende nestkast blijft de temperatuur stabiel, dit is van vitaal belang voor vleermuizen.

Een vleermuizenkast is geschikt voor rust-, kraam-, zomer- en winterverblijf. Wilt u weten welke vleermuis in uw vleermuiskast huist?

Stel uzelf de volgende vragen:

Is de vleermuis even groot of kleiner dan een spreeuw?

  • Even groot?

Heeft de vleermuis een typisch staartpuntje en brede vleugels?

Ja? U heeft (waarschijnlijk) te maken met een laatvlieger.

OF

Nee? U heeft (waarschijnlijk) te maken met een rosse vleermuis.

  • Kleiner?

Heeft de vleermuis opvallend grote oren?

Ja? U heeft (waarschijnlijk) te maken met een grootoorvleermuis.

OF

Nee? > Vliegt de vleermuis vlak boven het water?

Ja? U heeft (waarschijnlijk) te maken met een watervleermuis.

OF

Nee? U heeft (waarschijnlijk) te maken met een dwergvleermuis.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een vleermuizenkast kopen? Wilt u meer informatie over vleermuizenkasten of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 040-2811339 of stuur een mail naar info@soontiensstadsnatuur.nl. Wij vertellen u graag van A tot Z wat u moet weten. Al 50 jaar streven wij naar een natuurlijke groene omgeving. Kwaliteit en klantgericht staat bij ons op nummer 1. Samen met de juiste informatie en producten maakt u deel uit van een steeds groenere omgeving.

Kom vrijblijvend langs bij ons tuincentrum. Soontiëns Stadsnatuur heet u van harte welkom op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN