Vleermuiskast

Door de jaren heen wordt het isoleren van woningen, schuren en stallen steeds beter. Hierdoor verdwijnt jammer genoeg steeds vaker de leefomgeving van de vleermuis. Een vleermuis ziet u niet snel. Dit komt doordat ze hun zoektocht naar voedsel beginnen in de schemering en s’nachts jagen. Vleermuizen spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Veel insecten zoals muggen zijn een fantastische prooi voor de vleermuis. Soontiëns Stadsnatuur denkt graag mee bij het verbeteren van de biodiversiteit. Wij hebben een ruim assortiment aan vleermuiskasten waaronder de houtbetonnen vleermuiskast. Deze kasten zijn uitermate geschikt als nest- en rustgelegenheid voor de vleermuis.

Wilt u zelf een vleermuiskast aanschaffen? Wilt u meer weten over de vleermuiskasten? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Soontiëns Stadsnatuur vertelt u graag alles van A tot Z.

Vele soorten en maten

Een vleermuiskast is te verkrijgen bij Tuincentrum Soontiëns. Daar vindt u een ruim assortiment aan nestkasten. Bijzonder zijn de duurzame Vivara Pro nestkasten. Vleermuiskasten zijn in hout verkrijgbaar maar ook in houtbeton, ook wel WoodStone®. Dit is een speciaal ontwikkeld materiaal. Het bestaat uit 75% houtvezel en daarnaast beton. Een onverwoestbaar materiaal dat jaren mee gaat. Houtbeton zorgt ervoor dat condens wordt geminimaliseerd en biedt een maximale isolatie voor koude nachten. Binnenin de ademende nestkast blijft de temperatuur stabiel, dit is van vitaal belang voor vleermuizen.

Bij ons vindt u verschillende soorten en maten vleermuizenkasten zoals:

  • Inbouwstenen;
  • Gevelstenen;
  • Kleine gevelkast;
  • Grote gevelkast;
  • Diverse boomkasten.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een vleermuiskast aanschaffen? Wilt u meer informatie over vleermuiskasten of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 040-2811339 of stuur een mail naar info@soontiensstadsnatuur.nl. Wij vertellen u graag van A tot Z wat u moet weten. Al 50 jaar streven wij naar een natuurlijke groene omgeving. Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Samen met de juiste informatie en producten maakt u deel uit van een steeds groenere omgeving.

Kom vrijblijvend langs bij ons tuincentrum. Soontiëns Stadsnatuur heet u van harte welkom op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN