Vleermuiskast kopen

Door de jaren heen wordt het isoleren van woningen, schuren en stallen steeds beter. Hierdoor verdwijnt jammer genoeg steeds vaker de leefomgeving van de vleermuis. Een vleermuis ziet u niet snel. Dit komt doordat ze hun zoektocht naar voedsel in de schemering beginnen en s’nachts jagen. Vleermuizen spelen een belangrijke rol in ons ecosysteem. Veel insecten zoals muggen zijn een fantastische prooi voor de vleermuis. Soontiëns Stadsnatuur denkt graag mee bij het verbeteren van de biodiversiteit. In het bijzonder hebben wij een ruim assortiment aan vleermuiskasten waaronder de houtbetonnen vleermuiskast. Deze kasten zijn uitermate geschikt als nest- en rustgelegenheid voor de vleermuis.

U kunt bij Soontiëns Stadsnatuur uw vleermuiskast kopen. U vindt bij ons verschillende maten, kleuren en materialen. Voor elke woning, schuur of stal is er wel een nestkast die perfect past.

Wilt u een vleermuiskast kopen? Wilt u meer weten over de vleermuiskasten? Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Soontiëns Stadsnatuur vertel u graag als wat u moet weten over nestkasten.

Voor elke plek een perfecte kast

Een vleermuiskast is te verkrijgen bij Tuincentrum Soontiëns. Daar vindt u een ruim assortiment aan nestkasten. Bijzonder zijn de duurzame Vivara Pro nestkasten. Deze kasten worden voornamelijk verkocht op de professionele markt. Soontiëns Stadsnatuur en Tuincentrum zet zich al jaren in voor een groenere omgeving en daarom mogen wij de Vivara Pro kasten verkopen aan u als particulier. Ook u kunt meewerken aan een groene leefomgeving. Vleermuiskasten zijn in hout verkrijgbaar maar ook in houtbeton, ook wel WoodStone®. Dit is een speciaal ontwikkeld materiaal. Het bestaat uit 75% houtvezel en daarnaast beton. Een onverwoestbaar materiaal wat jaren mee gaat. Houtbeton zorgt ervoor dat condens wordt geminimaliseerd en biedt een maximale isolatie voor koude nachten. Binnenin de ademende nestkast blijft de temperatuur stabiel. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid van een vleermuis.

Bij Tuincentrum Soontiëns vindt u de perfecte kast, denkt hierbij aan:

  • Bouw de kast mee in de gevel van uw woning, schuur of stal.
  • Kleine gevelkast. ‘Klein maar fijn’ elke vleermuiskast is er weer een extra.
  • Grote gevelkast. Vleermuizen slapen vaak in spleten en gaatjes. Een grote gevelkast valt vaak niet op, maar geeft al snel veel slaapruimte voor de vleermuizen.
  • Diverse boomkasten. Voor elke boom een nestkast. Van vogelkasten tot vleermuiskasten.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u graag een vleermuiskast kopen? Wilt u meer informatie over vleermuiskasten of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 040-2811339 of stuur een mail naar info@soontiensstadsnatuur.nl. Wij vertellen u graag van A tot Z wat u moet weten. Al 50 jaar streven wij naar een natuurlijke groene omgeving. Kwaliteit en klantgericht staat bij ons op nummer 1. Samen met de juiste informatie en producten maakt u deel uit van een steeds groenere omgeving.

Kom vrijblijvend langs bij ons tuincentrum. Soontiëns Stadsnatuur heet u van harte welkom op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN