Stadsnatuur Eindhoven

Soontiëns Stadsnatuur staat voor de realisatie van stedelijk groen in Eindhoven en omgeving. Met passie voor de natuur gaan onze specialisten aan de slag voor uw project. Vraag direct een offerte aan door een mail te sturen naar info@soontiensstadsnatuur.nl. Voor passend advies verzoeken wij u om ons te contacteren op telefoonnummer: 040-2811339. Als deskundige op het gebied van stedelijk groen staat Soontiëns Stadsnatuur voor u paraat in regio Eindhoven.

Groene gevel.

Verbeteren van de groen- en natuurbeleving

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden kijken wij nadrukkelijk naar de omgeving. Hoog in het vaandel staan hierbij het verbeteren van de groen- en natuurbeleving én de biodiversiteit. Door de jaren heen zijn wij ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden:

Van architecten tot gemeenten en van bedrijven tot universiteiten, Soontiëns Stadsnatuur realiseert samen met u dé beste oplossing voor uw groenproject. Met een duidelijke plan van aanpak komen uw wensen tot leven.

Ontwerp, aanleg én onderhoud

Hedendaags heeft Soontiëns Stadsnatuur al vele prachtige groenprojecten mogen verzorgen in Eindhoven, Amsterdam, Zaandstad en Zoetermeer. Hier zijn wij ongekend trots op. Niet alleen staan wij voor de realisatie van stedelijk groen, wij ondersteunen u volledig voor uw groenproject. Dit betekent dat wij zorg dragen voor een passend ontwerp en vervolgens voor een vakkundige aanleg. Is het project ten einde? Dan verzorgen wij onderhoud en nazorg, zodat het u aan niks zal ontbreken. Onder netwerk vindt u meer informatie omtrent enkele samenwerkingen.

Vraag een offerte aan

Benieuwd of Soontiëns Stadsnatuur iets voor u kan betekenen? Kom langs of geef ons een belletje voor meer informatie. Wij luisteren gericht naar u voor passend advies. Ruime praktijkervaring en ecologische expertise maken Soontiëns Stadsnatuur dé specialist voor uw project in de omgeving van Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN