Stadsnatuur Brabant

In Brabant verzorgt Soontiëns Stadsnatuur op vele plaatsen het stedelijk groen. Zoekt u dé specialist in groen? Wilt u graag de groen- en natuurbeleving van uw omgeving verbeteren? Met een ongekende passie, ecologische kennis én praktijkervaring gaan onze specialisten aan de slag voor uw project. Geef ons gerust een belletje voor de mogelijkheden. Wij laten graag aan u zien dat u bij Soontiëns Stadsnatuur moet zijn voor stedelijk groen in Brabant.

Groene gevel.

Vakkundige én klantgerichte aanpak voor uw project

Wij trachten iets aan de natuur terug te geven door middel van onze projecten. Hierbij staat oplevering van de hoogste kwaliteit centraal. Architecten, gemeenten, bedrijven én universiteiten schakelen Soontiëns Stadsnatuur in voor de volgende werkzaamheden:

Kiest u voor onze hulp? Dan maken wij samen met u een plan van aanpak met aandacht voor uw wensen. Als groenspecialist nemen wij vervolgens graag het gehele project aan. Dit betekent zowel ontwerp, aanleg als onderhoud. Kortom, Soontiëns Stadsnatuur is úw totaalspecialist voor stedelijk groen in Brabant.

Compleet in groen

Door de jaren heen zijn wij breder geworden in expertises. Ontstaan in 1959 als kwekerij zijn wij hedendaags opgesplitst in meerdere divisies. De volgende divisies zijn te onderscheiden binnen Soontiëns: Stadsnatuur, Boomverzorging, Hoveniers, Ecology en Tuincentrum. Door onze divisies apart van elkaar te splitsen, kunnen wij u als klant beter ondersteunen. Om kennis te maken met diverse samenwerkingen, kunt u terecht onder netwerk. Een impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze pagina op Facebook.

Geef ons een belletje

Hebben wij u weten te overtuigen? Schakel dan Soontiëns Stadsnatuur in voor uw project in Brabant. Enige vragen stelt u direct op het volgende telefoonnummer: 040-2811339. Laat onze specialisten gericht met u meedenken, zodat u alles uit uw groenproject haalt!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN