Groen schoolplein Eindhoven

Gevestigd in Eindhoven dragen wij hedendaags zorg voor de aanleg van prachtige groene schoolpleinen. Wij ontharden allereerst het schoolplein, vervolgens vindt er vergroening plaats. Indien mogelijk maken wij ruimte voor de natuur, zodat kinderen het dier- en plantleven van dichtbij kunnen ervaren. Geïnteresseerd in de aanleg van een groen schoolplein in Eindhoven of omgeving? Geef ons gerust een belletje en bespreek de mogelijkheden.

Ontwerp, inrichting, aanleg én onderhoud

Soontiëns Stadsnatuur legt conform uw wensen een prachtig groen schoolplein aan in regio Eindhoven. Hierbij kunnen wij de volgende werkzaamheden voor onze rekening nemen:

  • Ontharden van omgeving;
  • Plaatsing van bomen, struiken, bloemen én gras;
  • Plaatsing van speeltoestellen.

Kies voor Soontiëns Stadsnatuur

Als groenspecialist in hart en nieren helpen wij u niet alleen bij uw groenproject, wij verbeteren ook de biodiversiteit én natuurbeleving van uw omgeving. Laat daarom onze biologen én ecologen met u meedenken, samen komen we tot dé beste groenoplossing voor uw project. Uiteraard met mens, dier én het klimaat in acht genomen.

In Eindhoven hebben wij al enkele prachtige groenprojecten mogen uitvoeren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het maken van een samenspeelplein voor Spilcentrum De Keverberg. In opdracht hebben wij een groen schoolplein gecreëerd waarbij kinderen worden gestimuleerd om te spelen en te leren. Met een ontdekplek, ‘verstoppertjespad’ en een nieuw houten speeltoestel komt niemand iets te kort. Verder is er in opdracht van de gemeente een stadsmoestuin aangelegd in de wijk Doornakkers. Kinderen en buurtbewoners kunnen zodoende aan de slag met het kweken van fruit en groenten. Kortom, de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw omgeving zijn eindeloos!

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Schakel dan direct Soontiëns Stadsnatuur in. Wij helpen u graag bij de realisatie van groene schoolpleinen in de omgeving van Eindhoven.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN