Groen schoolplein Eindhoven

Gevestigd in Eindhoven draagt Soontiëns Stadsnatuur voor de aanleg én het onderhoud van prachtige groene schoolpleinen. Wij ontharden allereerst het schoolplein, waarbij we zoveel mogelijk beton weghalen. Vervolgens vindt er vergroening plaats. Waar mogelijk, maken wij ruimte vrij voor de natuur, zodat kinderen het dieren- en plantenleven van dichtbij kunnen ervaren. Zo steken ze er ook nog wat van op! Geïnteresseerd in de aanleg van een groen schoolplein in Eindhoven of omgeving? Geef ons gerust een belletje en bespreek de mogelijkheden.

Speeltoestellen geïntegreerd in groen schoolplein.

Ontwerp, inrichting, aanleg én onderhoud van een groen schoolplein

Soontiëns Stadsnatuur legt aan de hand van uw wensen een prachtig groen schoolplein aan in regio Eindhoven. Hierbij kunnen wij bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden voor onze rekening nemen:

  • Ontharden van omgeving;
  • Plaatsing van bomen, struiken, bloemen én gras;
  • Plaatsing van speeltoestellen.

Kies voor Soontiëns Stadsnatuur voor een groen schoolplein

Als groenspecialist in hart en nieren helpen wij u niet alleen bij uw groenproject, wij verbeteren ook de biodiversiteit én natuurbeleving van uw omgeving. Laat daarom onze biologen én ecologen met u meedenken, dan komen we samen tot dé beste groenoplossing voor uw project. Bij de realisatie wordt uiteraard altijd rekening gehouden met zowel mens en dier, als met het klimaat.

In Eindhoven hebben wij al enkele prachtige groenprojecten mogen uitvoeren. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het maken van een samenspeelplein voor Spilcentrum De Keverberg. In opdracht hebben wij een groen schoolplein gecreëerd waar kinderen gestimuleerd worden om te spelen en te leren. Met een ontdekplek, een ‘verstoppertjespad’ en een nieuw houten speeltoestel is er voor ieder wat wils. Verder is er in opdracht van de gemeente een stadsmoestuin aangelegd in de wijk Doornakkers. Kinderen en buurtbewoners kunnen daar aan de slag met het kweken van fruit en groenten. Kortom, de mogelijkheden voor het verduurzamen van uw omgeving zijn eindeloos!

Vraag een offerte aan

Overtuigd? Schakel dan direct Soontiëns Stadsnatuur in. Wij helpen u graag bij de realisatie van groene schoolpleinen in de omgeving van Eindhoven. Heeft u vragen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN