Groen schoolplein Brabant

In de provincie Brabant heeft Soontiëns Stadsnatuur al diverse prachtige groene schoolpleinen aangelegd. Dit hebben wij mogen uitvoeren in opdracht van scholen, gemeenten en provincies. Wilt u graag ruimte laten maken voor de natuur? Het schoolplein ontharden én vergroenen in Brabant? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij gaan graag het gesprek met u aan.

Speeltoestellen geïntegreerd in groen schoolplein.

Een prachtig natuurlijk schoolplein

Soontiëns Stadsnatuur staat voor het aanleggen van prachtige groene schoolpleinen. Wij schuwen niet om onze handen in het groen te steken. Zo dragen wij zorg voor het complete project van A tot Z. Dit komt kortweg neer op de volgende werkzaamheden: ontwerp, inrichting, aanleg én onderhoud. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Onderstaande werkzaamheden nemen wij graag voor onze rekening:

  • Ontharden van omgeving;
  • Plaatsing van bomen, struiken, bloemen én gras;
  • Plaatsing van speeltoestellen en moestuintjes.

Zowel een bioloog als ecoloog in dienst

Wij gaan vakkundig te werk bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Hierbij kunt u ons inschakelen voor innovatieve grondoplossingen, zowel ondergronds als bovengronds. Deze worden, in overleg met u, op maat bedacht door onze bioloog én ecoloog. Hierdoor kunt u te allen tijde rekenen dé beste groenoplossingen voor mens, dier én het klimaat.

Een prachtig voorbeeld, van een groen schoolplein dat wij hebben opgeleverd, is het samenspeelplein in Eindhoven, Brabant. In samenwerking met Spilcentrum De Keverberg, bestaande uit basisschool ’t Startblok en Korein Kinderplein, hebben wij een speelomgeving gecreëerd met een ontdekplek, ‘verstoppertjespad’ én een nieuw houten speeltoestel. Voor meer informatie omtrent dit prachtige groenproject verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan, wij voorzien u graag van meer informatie. Wij denken gericht met u mee, zodat er een prachtig groen schoolplein wordt gecreëerd in Brabant.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN