Groene daktuin

Bent u op zoek naar dé expert voor het aanleggen van uw groene daktuin? Soontïens Stadsnatuur staat voor de aanleg van prachtige groene daktuinen en -terrassen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Ga vrijblijvend het gesprek aan met onze medewerkers. Ongetwijfeld dat wij een prachtige groene daktuin voor u aanleggen, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Meer dan alléén een dak

Het aanleggen van een groene daktuin behoort tot de vele mogelijkheden van een groendak. Wat de mogelijkheden van uw omgeving zijn, is onder andere afhankelijk van de dikte én staat van het dak. Kiest u voor een groene daktuin? Dan verkrijgt u:

  • Planten;
  • Struiken;
  • Eventueel bomen.

Geef ons gerust een belletje om de mogelijkheden door te spreken. Wij komen vervolgens graag bij u langs om de situatie te inventariseren. Zo zijn er meerdere lagen voor uw groene daktuin nodig, welke in eerste instantie niet voor het blote oog waarneembaar zijn. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de wortel- en waterwerende laag én drainagelaag.

Waarom Soontiëns Stadsnatuur voor uw groendak?

Als groenspecialist zijn wij een landelijk opererend bedrijf voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van stedelijk groen. Conform uw wensen verzorgen wij maatwerk, zodat wateroverlast tot het minimum wordt beperkt. Bovendien kiest u met Soontiëns Stadsnatuur voor een doordachte oplossing waar u nog jarenlang profijt van heeft. Kortom, u verkrijgt met onze oplossingen een duurzaam, klimaatbestendig dak.

Laat direct uw groene daktuin aanleggen

Van sedumdaken tot kruidendaken en van groene daktuinen tot innovatie groenoplossingen, Soontiëns Stadsnatuur geeft u altijd een passend groenadvies voor uw dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Om kennis te maken met Soontiëns, kunt u alvast een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN