Groen dakterras

Laat een groen dakterras aanleggen door Soontiëns Stadsnatuur, dé specialist in stedelijk groen. Aan de hand van uw wensen gaan onze medewerkers aan de slag met het aanleggen van uw dakterras of -tuin. Heeft u vragen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons dan gerust een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Wij helpen u graag bij de verwezenlijking van stedelijk groen.

Een prachtig dakterras bij u thuis

U kunt een groen dakterras zien als een verlengstuk van uw omgeving. Een plek waar u ongestoord geniet van de natuur. Zoekt u een ervaren specialist op het gebied van dakterrassen en -tuinen? Soontiëns Stadsnatuur beschikt over vakbekwame groenspecialisten voor realisatie van dé beste groenoplossingen. Hierbij houden wij nadrukkelijk rekening met mens, dier én het klimaat. Met betrekking tot groenprojecten kunt u bij ons terecht van A tot Z. Dit houdt het volgende in:

  • Ontwerp;
  • Inrichting;
  • Aanleg;
  • Onderhoud.

Kortom, met behulp van Soontiëns Stadsnatuur wordt uw omgeving op een professionele én klimaatbestendige manier vergroend.

Gespecialiseerd in de aanleg van groendaken

Oorspronkelijk opgericht in 1959 staan wij hedendaags voor het bevorderen van de natuur- en groenbeleving door heel Nederland. Wij hebben zowel ecologen als biologen in dienst voor het realiseren van innovatieve groenoplossingen. Van bloemendaken tot volwaardige daktuinen, Soontiéns Stadsnatuur levert maatwerk voor uw groendak.

Direct groen op uw dak

Wij zijn úw complete groenspecialist in hart en nieren. Op basis van een gesprek maken wij een plan van aanpak. Vervolgens gaan wij aan de slag met de aanleg van een groen dakterras. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Om alvast kennis te maken met Soontiëns, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN