Duurzaam schoolplein

Heeft u interesse in het laten aanleggen van een duurzaam schoolplein? Dan bent u bij Soontiëns Stadsnatuur aan het juiste adres. Ga het gesprek met onze medewerkers aan voor de mogelijkheden. Conform uw wensen wordt er een plan van aanpak opgesteld. Gaat u akkoord? Onze medewerkers leggen een duurzaam schoolplein aan van functioneel groen. Bovendien houden wij rekening met de natuur, zodat iedereen dier- en plantleven van dichtbij kan ervaren. Benieuwd? Wij luisteren graag naar uw wensen om groen tot leven te laten komen.

Speeltoestellen geïntegreerd in groen schoolplein.

Wat is een groen schoolplein?

Wat is een groen schoolplein? In feite lijken ‘gewone’ schoolpleinen op elkaar. Het kan gezien worden als een stenen vlakte waarop kinderen met elkaar spelen. Kiest u voor Soontiëns Stadsnatuur? Met betrekking tot de aanleg van een duurzaam schoolplein helpen wij u van A tot Z. Gezamenlijk wordt er een plan van aanpak opgesteld. In dit plan van aanpak kunnen de volgende elementen worden meegenomen:

  • Ontharden van omgeving;
  • Plaatsing van bomen, struiken, bloemen én gras;
  • Plaatsing van speeltoestellen en moestuintjes.

Na akkoord gaan onze medewerkers conform uw wensen aan de slag. Het resultaat: een groen schoolplein waar u trots op kunt zijn.

Waarom Soontiëns Stadsnatuur?

Hedendaags hebben wij al diverse duurzame schoolpleinen opgeleverd. Deze hebben wij mogen aanleggen in opdracht van scholen, gemeenten en provincies. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden staan kwaliteit én de natuur centraal. U kunt daarom altijd rekenen op een oplossing die bijdraagt aan het verbeteren van de biodiversiteit én natuurbeleving. Een voorbeeld van een duurzaam schoolplein, dat wij hebben aangelegd, is Spilcentrum De Keverberg. Met een ontdekplek, verstoppertjespad én nieuw houten speeltoestel hebben wij een prachtige omgeving voor kinderen weten te creëren. Hier zijn wij zeer trots op!

Laat direct een groen schoolplein ontwerpen

Laat direct een duurzaam schoolplein ontwerpen, inrichten én aanleggen door échte vakmensen. Neem hiervoor contact op met Soontiëns Stadsnatuur.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN