Daktuinen

Voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van daktuinen helpt Soontïens Stadsnatuur u graag. Gevestigd in Eindhoven werken wij aan diverse innovatieve groenprojecten door heel Nederland. Wilt u een bijzondere daktuin creëren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd voor onze klanten dé gewenste daktuin aan te leggen!

Ontwerpen, aanleggen én onderhouden van daktuinen

Voor zowel particulieren als bedrijven hebben wij al vele prachtige, bijzondere daktuinen mogen aanleggen. U kunt rekenen op de volgende kenmerken bij het uitvoeren van onze werkzaamheden:

  • Een jarenlange praktijkervaring;
  • Ecologische expertise;
  • Vakkundige en klantgerichte aanpak.

Soontïens: klimaatbestendig en duurzaam

Twee belangrijke kernwaarden bij het ontwerpen en aanleggen van groenprojecten zijn klimaatbestendigheid en duurzaamheid. Conform uw wensen dragen wij zorg voor het beste resultaat. Uiteraard houden wij hierbij nadrukkelijk rekening met het verbeteren van de biodiversiteit en natuurbeleving.

Behalve daktuinen kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van groene gevels, bedrijventerreinen, schoolpleinen en bijenhotels. Meer informatie vindt u onder onze diensten. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag!

Direct een groendak aanleggen!

Laat direct uw daktuin aanleggen door Soontïens Stadsnatuur. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van stedelijk groen weten wij keer op keer een verbluffend resultaat te bewerkstelligen. Wilt u een daktuin, volledig conform uw wensen en voorkeuren? U kunt Soontïens Stadsnatuur direct bereiken via telefoonnummer: 040-2811339 en e-mail: info@soontiensstadsnatuur.nl.

Soontïens bestaat uit meerdere divisies om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u ook een bezoekje brengen aan één van onze andere websites: Tuincentrum Soontïens, Soontïens Hoveniers, Soontïens Boomverzorging én Soontïens Ecology.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN