Dakparken

Wilt u alles uit uw werkomgeving halen? Door de jaren heen hebben wij al vele dakparken mogen ontwerpen, aanleggen én onderhouden voor bedrijven en vastgoedbeheerders. Het dak biedt unieke mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat Soontïens Stadsnatuur voor u kan betekenen. Als échte groenspecialist helpen wij u graag bij bijzondere innovatieve groenprojecten!

Mogelijkheden van groene dakparken

De mogelijkheden van groene dakparken zijn eindeloos te noemen. Zo kunnen wij uw dak veranderen tot een hoogwaardige buitenruimte. U heeft bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden met betrekking tot dakparken:

  • Intensief groen met waterpartijen;
  • Moestuin;
  • Sport- en spelfaciliteiten.

Hedendaags merken wij dat klanten op veel verschillende manieren kijken hoe hun pand vergroend of verbeterd kan worden. Soontïens Stadsnatuur gaat graag het gesprek met u aan om een speciale buitenplek te realiseren. In samenwerking is het mogelijk om een ware trekpleister te creëren waar uw gasten, relaties en werknemers trots op kunnen zijn.

Wij staan voor stedelijk groen

Ruimtes worden steeds schaarser. Het is daarom zeer belangrijk dat u goed omgaat met ruimte. Als groenspecialist helpen wij graag bij het vergroenen van uw omgeving. Belangrijke kernwaarden bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn klimaatbestendigheid en duurzaamheid. Bent u geïnteresseerd in het vergroenen van uw omgeving? Naast dakparken staat Soontïens Stadsnatuur ook voor u klaar bij het aanleggen van groene gevels, bedrijventerreinen, schoolpleinen en bijenhotels. Een totaaloverzicht vindt u onder onze diensten.

Vraag een offerte aan!

U kunt direct een offerte aanvragen bij Soontïens Stadsnatuur voor het laten aanleggen van een dakpark. Wij komen vervolgens bij u terug om uw wensen en voorkeuren te inventariseren. Soontïens Stadsnatuur: dé specialist voor stedelijk groen!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN