Vleermuiskasten

U ziet ze niet snel maar elke avond, rond de schemering, gaan ze op jacht naar voedsel. De welbekende vleermuis. Overdag is de vleermuis veelal te vinden op zijn rustplek. De isolatie van woningen, schuren en stallen is de afgelopen jaren extreem verbeterd. Dit betekent dat er veel rustplekken van de vleermuis zijn verdwenen. Vleermuizen nestelen zich graag in spleten en gaten. Als vervanging voor natuurlijke schuilplaatsen zijn er speciale nestkasten ontwikkeld voor de vleermuis. Wij van Soontiëns Stadsnatuur helpen graag mee aan het creeën van een groenere omgeving. Daarom vindt u bij ons een ruim assortiment aan vleermuiskasten. Bijzonder zijn de Vivara Pro kasten. Wilt u meer weten over de vleermuiskasten? Heeft u vragen of wilt u een nestkast aanschaffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040-2811339 of stuur een mailtje naar info@soontiensstadnatuur.nl. Wij staan u graag te woord!

Ons natuurplein

Soontiëns Stadsnatuur heeft een ruim assortiment aan nestkasten, waaronder natuurlijk de vleermuiskasten. Deze vindt u op ons natuurplein bij Tuincentrum Soontiëns. Er zijn veel verschillende nestkasten. Vleermuizenkasten zijn in hout verkrijgbaar maar ook in houtbeton, ook wel WoodStone® genoemd. Houtbeton bestaat uit 75% houtvezel en daarnaast beton. Een onverwoestbaar materiaal dat jarenlang meegaat.

Wij verkopen Vivara Pro nestkasten ook aan particulieren. Deze professionele kasten worden vaak ingezet door gemeenten. Soontiëns Stadsnatuur staat voor duurzaam, kwaliteit en het beste halen uit een groene omgeving.

Altijd de juiste plek

Vleermuiskasten dienen als rust-, kraam-, zomer- en winterverblijf. Omdat er veel verschillende modellen nestkasten zijn kunt u ze op verschillende plekken plaatsen. Denk hierbij aan boomkasten, inbouwkasten en gevelkasten. Een vleermuiskast is zo ontwikkeld dat het condens wordt geminimaliseerd en het een maximale isolatie biedt voor de koude nachten. Binnenin de kast blijft de temperatuur stabiel. Dit is voor vitaal belang van een vleermuis.

Maak kennis met Soontiëns Stadsnatuur

Wilt u graag een vleermuizenkast aanschaffen? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 040-2811339 of info@soontiensstadsnatuur.nl.  Wij laten u graag kennismaken met de verschillende vleermuiskasten en wat Soontiëns Stadsnatuur voor u kan betekenen. Kwaliteit en klantgerichtheid staat bij ons op nummer 1. Samen met de juiste informatie en producten maakt u deel uit van een steeds groenere omgeving.

Wij heten u van harte welkom op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven (5641 KX).

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN