Natuurdak

Een natuurdak is een verrijking voor bij u thuis. Wilt u uw dak van groen voorzien? Benieuwd naar de mogelijkheden van een natuurdak? Geef ons een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u dé perfecte natuurlijke oplossing voor uw dak verkrijgt.

Verhogen van de biodiversiteit

Kiest u voor de aanleg van een natuurdak? Dan helpen wij u van A tot Z voor uw dak. Dit omslaat zowel ontwerp, inrichting, aanleg als onderhoud. In het algemeen bestaat een natuurdak uit de volgende lagen:

  • Beschermdoek;
  • Drainagemat met waterbuffering;
  • Filterdoek;
  • Daktuinsubstraat;
  • Uiteindelijke beplanting.

Soontiëns Stadsnatuur heeft een ruime ervaring in het aanleggen van groendaken. Dit doen wij op een vakbekwame wijze. Uiteraard houden wij hierbij rekening met mens, dier én het klimaat. Door gericht met u mee te denken voor uw groendak, wordt er bovendien een bijdrage geleverd aan het verbeteren van de biodiversiteit én natuurbeleving in de samenleving.

Een natuurdak aanleggen: kosten

Een natuurdak kan niet aangelegd worden op ieder dak. Zo dient er gekeken te worden naar de huidige staat van het dak. Soontiëns Stadsnatuur inventariseert graag uw omgeving om te kijken naar de mogelijkheden. Op basis hiervan kunnen wij u ook een betere prijsindicatie geven van de aanlegkosten van een natuurdak. Wel kunt u te allen tijde rekenen op maatwerk voor uw omgeving

Kies voor een groen dak met bloemen

U heeft vele mogelijkheden voor uw dak. Ga vrijblijvend het gesprek met onze medewerkers aan om tot dé beste groenoplossing te komen. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Voor een kleine impressie van Soontiëns kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN