Groene dakterrassen

Met een prachtig groen dakterras haalt u een stukje natuur aan de stad. Bent u op zoek naar dé specialist voor het aanleggen van groene dakterrassen? Zoek dan niet verder; Soontïens Stadsnatuur staat met ervaren en deskundige groenspecialisten voor u klaar. Ga het gesprek met ons aan en bespreek uw voorkeuren. Met hulp van Soontïens Stadsnatuur haalt u alles uit uw dakterras!

Groene dakterrassen voor biodiversiteit

Soontiëns Stadsnatuur begrijpt wat er nodig is om een dakterras toekomstbestendig te vergroenen. Het is vaak zelfs mogelijk om een echte daktuin aan te leggen. Daarbij moet natuurlijk rekening gehouden worden met de dakconstructie, en ook de waterafvoer moet goed geregeld zijn. Planten moeten tegen droge en warme omstandigheden kunnen. Soontiëns Stadsnatuur is uw ideale partner voor het aanleggen van een groen dakterras, want we hebben de ervaring én de expertise in huis om dakterrassen tot een ware stadsoase om te toveren. Daarmee creëert u niet alleen een groene, rustgevende omgeving voor uzelf; het kan ook bijdragen aan de biodiversiteit in de stad.

Dé specialist in innovatieve projecten

Wij zijn trots op de groenprojecten die wij door de jaren heen hebben mogen plaatsen bij zowel particulieren als bedrijven. Met klimaatbestendigheid en duurzaamheid in het achterhoofd genomen, kunt u bij ons terecht voor de aanleg van:

Wij combineren kwaliteit met jarenlange ervaring in groen

Bij het uitvoeren van onze groene werkzaamheden kunt u rekenen op een jarenlange praktijkervaring. Bovendien bieden onze groenspecialisten een ongekende expertise omtrent ecologie. Verder kunt u rekenen op een vakkundige en klantgerichte aanpak, waarbij mens, dier én omgeving centraal staan. Kortom: Soontiëns Stadsnatuur is dé specialist voor uw groenproject!

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een groen dakterras? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u passend adviseren door onze specialisten. Door gericht met u mee te denken, weten wij keer op keer hét meeste uit uw omgeving te halen!

Groene dakterrassen en nog veel meer

Soontïens bestaat uit diverse divisies om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo kunt u ook een bezoekje brengen aan één van onze andere websites: Tuincentrum Soontïens, Soontïens Hoveniers, Soontïens Boomverzorging én Soontïens Ecology. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN